Wat kost een website laten maken?

Bij We FlexIT uit Zeeland hanteren we een heldere prijsstrategie voor het ontwerpen van jouw website. Afhankelijk van de complexiteit, de gewenste functies en de mate van maatwerk, variëren de kosten voor een professionele website van €800 tot €3000.

Elk project begint met jouw visie: van een eenvoudige, maar elegante website voor startende ondernemers tot een uitgebreide, interactieve webshop voor gevestigde bedrijven. Ons doel is om een online oplossing te bieden die niet alleen aan jouw huidige behoeften voldoet maar ook ruimte biedt voor toekomstige groei.

Veel Gestelde Vragen

Ontdek snel antwoorden op onze meest gestelde vragen.

Een winstgevende website trekt niet alleen bezoekers maar zet deze ook om in klanten. Dit wordt bereikt door een combinatie van aantrekkelijk design, gebruiksvriendelijkheid, effectieve SEO en sterke call-to-actions die bezoekers aanzetten tot het doen van aankopen of het aanvragen van diensten.

Zeker! Wij bouwen op maat gemaakte websites die kunnen worden uitgerust met diverse functies en integraties, zoals e-commerce systemen, boekingsmodules, contactformulieren, en meer. Vertel ons wat je nodig hebt, en wij zorgen voor een oplossing die past bij jouw unieke vereisten.

Ja, onze websites zijn ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Na oplevering zorgen we voor een training zodat je zelfstandig content kunt bijwerken en eenvoudige aanpassingen kunt maken.

Absoluut. We zorgen ervoor dat alle websites die we ontwikkelen volledig responsief zijn, wat betekent dat ze er goed uitzien en functioneren op apparaten van alle formaten, inclusief mobiele telefoons en tablets.

Wij bieden verschillende onderhouds- en ondersteuningspakketten aan. Afhankelijk van het gekozen pakket kan dit variëren van eenvoudige updates en beveiligingscontroles tot uitgebreide technische ondersteuning en marketingdiensten.

Ontdek de Toekomst van Jouw Online Succes

Klaar om te transformeren? Wij zijn er om jouw digitale reis te begeleiden. Start het gesprek met een intakegesprek of door direct contact met ons op te nemen.