fbpx

Opgericht sinds het jaar 2021, gevestigd in Zeeland

Van idee tot uitvoering,
wij maken het werkelijkheid

Onze services

We FlexIT helpt andere bedrijven om te groeien! Tegenwoordig is het erg belangrijk om als bedrijf jezelf goed te presenteren. Dit gaat vooral via websites, social media en reclame. Wij proberen het toegankelijk te maken voor elk bedrijf digitale marketing in te zetten voor hun bedrijf. Benieuwd hoe we jouw bedrijf een vliegende start kunnen geven?

0
Klanten
ANALYSE

Een marketingbedrijf begint met het analyseren van de markt, waaronder de doelgroep, concurrenten en trends. Hiermee wordt inzicht verkregen in de situatie van de opdrachtgever en de doelstellingen die men wil bereiken.

STRATEGY

Na de analyse wordt een strategie ontwikkeld. Hierbij wordt gekeken naar welke kanalen en tactieken het meest geschikt zijn om de doelstellingen te bereiken. Dit kan bijvoorbeeld inhouden het ontwikkelen van een contentmarketing plan, een social media campagne of het opzetten van een affiliate programma.

PERFORMANCE

Als laatste wordt de strategie uitgevoerd. Dit kan bijvoorbeeld door het creëren van content, het plaatsen van advertenties of het opzetten van een affiliate programma. Hierna wordt er continu gemonitord of de campagne aan het verwachte resultaat voldoet en waar nodig aangepast. Door middel van analyse en bijstelling van de campagne kan er geoptimaliseerd worden voor het beste resultaat.

Mijn services

Web Design

Webdesign is het proces van het ontwerpen en creëren van websites. Het omvat zowel de technische aspecten van het bouwen van een website, zoals de opbouw van de code en de structuur van de pagina's, als de esthetische aspecten, zoals het uiterlijk en de gebruiksvriendelijkheid van de website. Een goede webdesign moet aantrekkelijk zijn voor de gebruiker en eenvoudig te navigeren, terwijl tegelijkertijd de doelstellingen van de opdrachtgever worden behaald.

Social Media

Social media marketing is het gebruik van sociale media platforms om producten, diensten of merken te promoten en te verkopen. Het omvat het creëren van content, het opzetten van campagnes en het analyseren van data om de effectiviteit van de campagnes te meten. Bedrijven kunnen bijvoorbeeld gebruik maken van social media advertising om gericht hun doelgroep te bereiken, of social media influencers inzetten om hun merk te versterken. Door gebruik te maken van social media marketing kunnen bedrijven hun zichtbaarheid verhogen, hun doelgroep bereiken en hun verkoop verhogen.

Design

Design marketing is een benadering waarbij het design van een product of dienst centraal staat in de marketingstrategie. Het gaat erom de waarde van een product of dienst te communiceren door middel van esthetisch aantrekkelijke en functionele ontwerpen. Dit kan zowel online als offline worden toegepast, zoals in websitedesign, productverpakkingen en reclamecampagnes. Door design marketing toe te passen, kunnen bedrijven zich onderscheiden van de concurrentie en een sterk merkimago creëren.

Strategie

Strategische marketing is een benadering waarbij bedrijven hun doelstellingen en doelgroepen analyseren om een efficiënte en effectieve marketingstrategie te ontwikkelen. Dit omvat het identificeren van kansen en bedreigingen in de markt, het bepalen van de juiste marketingmix en het meten van de resultaten. Door een goede strategie te implementeren, kunnen bedrijven hun return on investment (ROI) verhogen en hun merkwaarde versterken. Een goede strategische marketing helpt bedrijven om hun doelen te bereiken en groei te realiseren in de markt.

SEO

SEO staat voor zoekmachineoptimalisatie en is het proces van het verbeteren van de zichtbaarheid van een website of webpagina in zoekmachines, zoals Google, Bing of Yahoo. Door middel van technieken zoals het gebruik van zoekwoorden, linkbuilding en het optimaliseren van de inhoud, kan een website hoger in de zoekresultaten komen te staan. Hierdoor kan de website meer verkeer en potentiële klanten krijgen.

Online Ads

Online advertenties zijn reclameboodschappen die op internet worden weergegeven, vaak op websites of sociale media. Ze kunnen worden weergegeven in verschillende formaten, zoals tekst, afbeeldingen, video's of geluid. Advertisers kunnen doelgroepen selecteren en hun boodschap aanpassen aan deze groepen met behulp van gegevens en technologieën zoals cookies. Online advertenties kunnen worden betaald op basis van verschillende modellen, zoals pay-per-click (betalen voor elke klik op de advertentie) of op basis van impressies

Waarde we flexit

Onze kenmerken.

1
Integrale aanpak

Ons bedrijf biedt een integrale aanpak waarbij we verschillende aspecten van marketing, zoals online en offline, combineren om een zo effectief mogelijke campagne te creëren.

2
Data-gedreven

Onze beslissingen en aanbevelingen zijn gebaseerd op data-analyse en inzicht in de doelgroep en markttrends.

3
Flexibiliteit

Ons bedrijf is flexibel en past zich snel aan veranderende omstandigheden aan, zodat we altijd kunnen inspelen op de laatste ontwikkelingen en de best mogelijke resultaten voor onze klanten kunnen behalen.

Onze Designers

We develop creative solutions for small and big brands alike, build authentic product identities and much more.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit sit non facilisis vitae eu. Ultrices ut diam morbi risus dui, nec eget at lorem in id tristique in elementum leo nisi eleifend placerat magna lacus elementum ornare vehicula odio posuere quisque ultrices...

Tijn Traas

Founder

Tijn Traas

Founder

Onze Devolopers

We develop creative solutions for small and big brands alike, build authentic product identities and much more.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit sit non facilisis vitae eu. Ultrices ut diam morbi risus dui, nec eget at lorem in id tristique in elementum leo nisi eleifend placerat magna lacus elementum ornare vehicula odio posuere quisque ultrices tempus cras id blandit

Ons marketing team

We develop creative solutions for small and big brands alike, build authentic product identities and much more.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit sit non facilisis vitae eu. Ultrices ut diam morbi risus dui, nec eget at lorem in id tristique in elementum leo nisi eleifend placerat magna lacus elementum ornare vehicula odio posuere quisque ultrices...

Alex Smith

Founder

let's talk

Contact ons .