Over We flexit

Wij maken van jouw merk een succes

Matte Snack Bar Mockup copy

Ons jonge marketingbedrijf is opgericht door een team van gedreven professionals met een passie voor marketing en innovatie. Wij geloven dat onze jonge en frisse blik op de markt ons in staat stelt om creatieve en out-of-the-box oplossingen te bieden voor onze klanten. Onze jarenlange ervaring in de branche en onze gedrevenheid stelt ons in staat om de meest efficiƫnte en effectieve campagnes op te zetten voor onze klanten. Wij zijn toegewijd aan het behalen van resultaten en het helpen van onze klanten om hun doelstellingen te bereiken. Wij zijn erkent en toegewijd om onze klanten te helpen groeien en succesvol te zijn met onze dienstverlening.

"reclame voor iedereen"

Tijn Traas - Eigenaar
Marketing

Onze waarde

1
Klantgerichtheid

Wij hebben als doel om de wensen en doelen van de klant te begrijpen en hierop in te spelen. Dit kan bijvoorbeeld door het opstellen van een gepersonaliseerde marketingstrategie

2
Professionaliteit

We FlexIT heeft een hoge mate van professioneel gedrag en vaardigheden. Dit omvat het op tijd afleveren van projecten, het behalen van afgesproken doelstellingen en het bieden van deskundig advies.

3
Transparantie

Wij zijn transparant in communicatie en rapportage, zodat de klant altijd op de hoogte is van de voortgang en resultaten van de campagne.

Ontmoet onze creatieve breinen,

DSC_1983-4-scaled.jpg
Tijn Traas

Eigenaar

OUR CLIENTS

Vrienden die we hebben gemaakt tijdens het samenwerken.

Bij Weflexit een website laten maken, wat een goede ervaring. We hebben onze wensen door kunnen geven en het is mooier geworden dan dat we ooit hadden bedacht. Tijn denkt goed mee en voert het uistekend en snel uit. Zeker een aanrader!

We FlexIT heeft mij perfect geholpen aan een mooie website bij de start van Fixjobs. Er wordt goed meegedacht en mede door de goede communicatie zijn we tot een mooi resultaat gekomen. Ook wordt onze social media uitstekend onderhouden door We flexIT. Naast de website en het beheer van social media heeft We flexit voor ons het logo, een flyer en een reclamebord ontworpen. Bedankt We flexIT!

Fijn samenwerken met Tijn! Hij begrijpt de wensen van de klant en kan deze goed vertalen naar praktische oplossingen. Rust niet voordat het eindresultaat naar tevredenheid functioneert!

let's talk

Kom om de koffie