Haarstudio Dauwenleale: Stijlvol Online

Haarstudio Dauwenleale staat nu sterk online met een website die wij hebben ontworpen, waarin hun flair voor haarstyling en persoonlijke aandacht schittert. Een naadloze blend van design en functionaliteit weerspiegelt hun toewijding aan schoonheid en klantenservice.

"Tijn van We FlexIT heeft een geweldige website voor onze kapsalon ontwikkeld. We zijn erg blij met het resultaat; de website is prachtig en voldoet volledig aan onze verwachtingen. Tijn nam vooraf de tijd om langs te komen, besprak alle details en maakte zelfs foto's in onze salon. De communicatie verloopt soepel; vragen worden snel beantwoord en wijzigingen worden direct doorgevoerd. Tijn toonde zich ook erg creatief tijdens het proces."
Priscilla Jansen
Eigenaresse Haarstudio Dauwendeale

Waar Stijl en Gemak Samenkomen

Bij Haarstudio Dauwendeale draait alles om de perfecte look en een persoonlijke touch. Wij hebben dit gevoel vertaald naar een website die stijl met gemak combineert, waardoor klanten moeiteloos de weg vinden naar hun nieuwe kapsel.

Stabiel Online met We FlexIT

Betrouwbare hosting en onderhoud door We FlexIT zorgen ervoor dat deze website altijd presteert op zijn best.

Wat we nog meer hebben gedaan

Ontdek de extra features en verbeteringen die we aan deze site hebben toegevoegd.

Afsprakensysteem Gekoppeld

Voor het gemak van zowel de klant als het team van Haarstudio Dauwendeale is het boekingssysteem naadloos geïntegreerd in de website. Dit zorgt voor een efficiënte planning en een soepele klantreis, van de eerste klik tot aan de stoel.

Consistente Bezoekersstroom

Elke maand trekt de website van Haarstudio Dauwendeale meer dan 400 bezoekers, een bewijs van hun groeiende populariteit en het succes van onze gezamenlijke inspanningen om een aantrekkelijk online bezoekerspunt te creëren.

Word Onze Volgende Succescase

Inspiratie opgedaan? Laat ons jouw succesverhaal schrijven. Plan je intake of neem contact op om te beginnen.