Fixjobs: Talent Ontmoet Kans

Fixjobs, een uitzendbureau dat begrijpt wat bedrijven nodig hebben, pronkt nu online met een frisse en dynamische website. Bekijk hoe wij het vinden en verbinden van topwerkgelegenheid hebben getransformeerd met een platform dat net zo ambitieus is als de talenten die het dient.

"We FlexIT heeft onze website gemaakt en verzorgt momenteel ook het onderhoud ervan. We zijn tevreden met hoe het gaat. De communicatie gaat goed en we krijgen snel antwoord op onze vragen. Ook als we iets willen veranderen, wordt dat snel geregeld. De website ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook makkelijk te gebruiken. Kortom, we zijn echt tevreden met We FlexIT en zouden ze zeker aanbevelen aan anderen die een goede website willen laten maken."
Jeffry Jansen
Eigenaar FixJobs

Gestroomlijnde Typeform-integratie

De aanmeldingservaring bij Fixjobs moest simpel en persoonlijk zijn. Daarom hebben we Typeform naadloos geïntegreerd, zodat kandidaten met gemak hun weg vinden naar de volgende stap in hun carrière.

Stabiel Online met We FlexIT

Betrouwbare hosting en onderhoud door We FlexIT zorgen ervoor dat deze website altijd presteert op zijn best.

Wat we nog meer hebben gedaan

Ontdek de extra features en verbeteringen die we aan deze site hebben toegevoegd.

Intuïtieve Vacaturezoekfunctie

Voor Fixjobs hebben we vanuit We FlexIT een geavanceerde zoekfunctionaliteit ontworpen die het vinden van de juiste vacature vereenvoudigt. Met gebruiksvriendelijke filters kunnen kandidaten nu sneller navigeren naar de banen die hen roepen.

Voor Jou Gemaakt

We bouwden de Fixjobs website met het oog op een heldere navigatie en een responsieve ervaring. Bij We FlexIT zorgen we ervoor dat elke site die we creëren, niet alleen voldoet aan de behoeften van onze klant, maar ook die van hun gebruikers. Met de Fixjobs website leveren we een platform dat even hard werkt als de kandidaten die het bezoeken.

Word Onze Volgende Succescase

Inspiratie opgedaan? Laat ons jouw succesverhaal schrijven. Plan je intake of neem contact op om te beginnen.